2019 Yılında Az Vergi Ödemeye Ne dersiniz ?

Tüm firmaların tartışmasız en büyük sorunu her ay her yıl belirli periyodik aralıkla ödeme yapılması zorunlu olan vergilerdir. Devlete ödediğimiz vergiler bazen kazancımızın nerede ise 4/3 kadarını bile kapsamaktadır. Elbette bu sektör ve ne iş yaptığınız ile paralel aralıklar ile belirlenmektedir.

Yemekmatik Gıda cüzdanı alan firmalar bu vergilerde indirim alıyorlar. Nasıl mı ? Gelin birlikte göz atalım.

Yemekmatik web sayfasında ilgili alana giriş yaptığınızda değerlendirmeleri vergi hesaplama aracı hesaplama sistemini kullanarak kendinizde görebilirsiniz.

Çalışan yemek bütçesi için herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Günlük yemek bedelini istediğiniz tutarda belirlemek sizin elinizde Vergiden muaf tutulan günlük yemek bedeli 2019 yılı için KDV dahil 20,52 TL’dir. Belirleyeceğiniz günlük yemek bedeline göre sağlayacağınız vergi avantajı değişiklik gösterecektir.

Yemekmatik yemek kartı ödeme sisteminden faydalanabilmeniz için alt ya da üst limit bulunmamaktadır. Sadece bir çalışanınız için veya tüm çalışanlarınız için Yemekmatik yemek kartı temin edebilirsiniz Ayrıca çalışanlarınıza (bulundukları şehir ve kıdemlerine göre) farklı günlük yemek bedeli tanımlamanız mümkün.