İnegöl Bugatti Modern Koltuk Takımları

inegöl mobilyası hem ham madde hem ahşap kalitesi ve üretim artı satışı bir arada gerçekleştirdiği için her tarza ve bütçeye hitap etmesi ile tanınmaktadır. Mobilyada Moda İnegöl’den Sorulur sloganı ile tüm ünlü firmaların önüne geçtiği bir gerçek.

2020’nin mobilya modası trendleri ve renkleri ürün yelpazesinin de bir hayli geniş olduğu bir biri ile kalite yarışı yapan İnegöl mobilya firmaları arasından bulabilirsiniz.

Servis olanakları geniş Türkiye’nin her yerine kargo ve montaj hizmeti bulunan firmalardan en iyi hizmet ve memnuniyeti almanız garanti. İnegöl mobilyası hem tarz hemde uygun bütçeli görenleri hayrete düşüren ince detay ve tasarımlar ile bezeli salon takımları yatak odaları evinizin her köşesine ait mobilya bulmanız mümkün. İnegöl Mobilyası ile evlerinizde şıklık yaratabilir aynı zamanda gelen misafirlerinizin gözlerini kamaştırabilirsiniz.

Koltuk Seçimlerinde şıklığı ve ihtişamı ön planda olan İnegöl Bugatti Modern Koltuk Takımları evinde farklılık arayanlar için güzel olarak tasarlanan tamamen ahşaptan oluşan iskeleti sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanabileceğiniz yüksek kalitesi ile fonksiyonellik anlamında tarafında kullanıcısına büyük kolaylık sağlayan gerek gerek kesim gerek kullanılan ana malzemesi olan süngerle evinde farklılık yaratmayı düşünenler için 2’li veya 3’lü koltuk ve 1 Adet Berjerden oluşan seçenekleri sunar.
Seçkin mağazalarda takım fiyatı 9.190 TL arasında satışa sunulmaktadır.
Fakat bu fiyatlar sizin bütçenizi biraz zorlayacaksa online olarak satış yapan firmamızdan temin edebilirsiniz. online İnegöl mobilya satış mağazası olan https://www.inegolmobilyavadi.com ‘daki satış fiyatı 6,800TL ayrıca renk ve ahşap Seçimlerinizi kendi zevkinize göre tasarlama şansına sahip olacaksınız.

Tüm Türkiye Ücretsiz Kargo İmkanı; Evet Yanlış Duymadınız Kapıda Ödeme ve Tüm Türkiye’ye Ücretsiz kargo avantajı sunan bir mobilya vadisi. İnegöl mobilya vadi firması Bursa inegöl mobilyasının en başarılı mobilya firmalarından bir tanesi. Modern koltuk takımları , yatak odaları, genç odaları,salon takımları,yaşam alanları, ranzalar, düğün paketleri kısacası ev dekorasyonunuza dair ne var ise vadi online mobilya satış mağazasında bulabilirsiniz.

Dünya çapında ihracat yapan firma Almanya’da açtığı şubesi ile de gurbetçi vatandaşlarına yurdunun kalitesini oralarda yaşatma ve tanıtma imkanı sunuyor.

Ürünler fiyat avantajları çeşitleri kumaş kartelası ve benzeri sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM
İnegöl Bursa Karayolu Üzeri 4. Km. İnegöl Mobilya Vadisi Giriş Kat
Telefon: +90 224 711 69 64
Telefon: +90 544 238 69 64
E-Posta: info@inegolmobilyavadi.com