İstanbul’un En İyi 5 Giyim Pazarı

Benim için İstanbul alışveriş pazarları, çok alışveriş, az para, kaliteyi ucuza elde etmek ifadelerini taşıyor. Çanta, marka kıyafetler, ayakkabı hepsi İstanbul pazarlarında mevcut ve çok ucuz. Bunlar için hangi semtte hangi pazar var bilirseniz eğer sizin açınızdan alışveriş yapmanız daha kolay olacaktır.
Bir püf nokta daha vereyim en güzel şeyleri almak istiyorsanız eğer pazara sabahın erken saatlerinde gitmelisiniz ayrıca ilk pazar da paranızı bitirmeyin.

İşte ekonomik ve gözde semt pazarları;

  • Beşiktaş Pazarı

Her kurulduğunda trafiği sıkıştıran aşırı akıma uğrayan muhteşem bir pazardır. Beşiktaş pazarı iki katlı; üst kat tekstil için ayrılmıştır. Çok geniş bir ürün çeşitliliğine sahip saatlerinizi geçirip pazarı bitiremeyebilirsiniz.

Adres: Muradiye Mahallesi Nüzhetiye Cadddesi Deryadil Sokak Yıldız-Beşiktaş

Kurulduğu gün: Cumartesi günleri

  • Fatih Pazarı

Her anından keyif alabileceğiniz bir pazar. Her uğradığınız tezgah sizi heyecanlandıracak.En ucuz dediğiniz zaman aklınıza gelecek ilk pazarlardan biri ve ürünleri oldukça kaliteli.Birçok markanın ürünlerini sizi şaşkına uğratacak fiyatlara almanız mümkün.
Adres: Adnan Menderes Bulvarı; İslambol Caddesi Fatih

Kurulduğu gün: Çarşamba

 

  • Yeşilköy Pazarı

Esnafının da modayı yakından takip ettiği bir pazar arıyorsanız doğru yer diyebilirim. Bu pazarda esnaf size kombinler sunuyor. Sosyete pazarı olarak biliniyor ve yine marka ürünlerin bulunduğu bir pazar. Gözlükten parfüme, peruktan saate her şeyi tezgahlarda bulmanız mümkün.

Adres: Hatboyu caddesi; Yeşilköy

Kurulduğu gün: Çarşamba

  • Bakırköy Pazarı

Ayakkabılar, ucuz iç ve dış giyimin adresi diyebilirim. Harika bir tekstil yoğunluğuna sahip pazarda aradığını bulamamanız imkansız. Güzel ve ithal nadide parçaları tezgah karıştırmayı seven herkes bulabilir. Son moda her şeyi bulabilirsiniz.

Adres: Bakırköy Adliyesi yanında kuruluyor. Lunapark içinden geçerek pazara ulaşmanızda mümkündür.

Kurulduğu gün: Cumartesi

  • Yeşilköy Sosyete Pazarı

Tekstil üzerine kurulu güzel pazarlardan biridir. Klasik ve her tarza hitap eden aksesuarları ise harika, birçok organik sabun, şampuan tezgahı bulabileceğiniz bir pazar. Dekorasyon ürünleri de burada sıkça alıcısı ile buluşuyor ancak pazar en çok ithal tekstil ürünleri ile dikkat çekiyor.

Adres: Yeşilköy’de bulunan havaalanı’nın yanında kuruluyor.

Kurulduğu gün: Çarşamba